Lidt om mig

Min fotoverden


Mit daglige job

I mere end 25 år var jeg senior standardiseringskonsulent hos Dansk Standard, med ansvar for en række internationale standardiseringsprojekter. Det har bragt mig i embeds medfør til mange forskellige egne af verden for at mødes og diskutere med tilsvarende "standardisører" fra andre lande. Ind imellem de mange møder lykkedes det gerne at afse nogle timer til at motionere digitalkameraet. Men nu har jeg ladet mig pensionere og har derfor mere tid til fotografering.
Men selvom jeg ikke længere har fast job, løser jeg gerne opgaver som konsulent. Primært noget med standarder.

Fotografering

Som nævnt har jeg haft det privilegium at blive sendt rundt i verden til møder og det har i mange år givet mulighed for at tage billeder af alverdens ting og seværdigheder. Min interessen for foto blev voldsomt skærpet efter køb af mit første digitalkamera i 2001 (et Nikon Coolpix 5700, som senere er blevet udskiftet) og mange af mine billeder fra de senere års rejser findes på Flickr som du kan finde direkte link til ved at klikke på Album i menulinjen foroven.

Jeg er medlem af fotoklubben Digishoppen, hvor vi øver og diskuterer fototeknik. Vi har gennem årene haft en række fotoopgaver til arrangementer og i virksomheder, hvor billederne anvendes på virksomhedernes hjemmesider og i trykte foldere.

Nogle af de seneste skud

RX3_9155
RX3_8881RX3_9696

Klik på "Galleri", så kan du se flere skud!